trlebih hari bersalin

Assalamuaaikum...sy trlbh due nak bersalin...hri ny masuk 6hri sda....blm ada tanda2 tpi skng badan pulk sakit2...1badan sakit...lemas bdan klw boleh nak tdr jk....Apakar tu baik2 sja.??.

1 Trả lời

Waalaikumussalam, seeloknya segera ke hospital untuk pemeriksaan. Doktor akan periksa dan tentukan sama ada perlu bersalin paksa jika masih takde tanda2 nak bersalin normal. Sangat penting puan ke hospital untuk doktor check keadaan bayi dalam perut masih okay atau perlu segera bersalin, keadaan jantung bayi, keadaan air ketuban dan oksigen. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye puan. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers