xnmpk baby bump

Assalam.sy fisrt preg. skrg dah 15weeks tapi perut still xnampak. normal ke. kalau makan lebih sikit baru nampak buncit.?

62 Các câu trả lời

Saya dah 7 bulan.. tapi org sebuk duk cakap perut kecik.. mcm 4 bulan.. siap ada yg cakap bukan2.. cakap baby kecik lah tak sihat lah.. nanti bersalin duduk dlm kaca lah😪

5y trước

Tulaa.. mulut org ni pelik2 je kan😅 btw thanks sis.. ameen

Tulung la amik lemak n stretch mark saye sebb perot besar x larat dah ni🤭 nak tido jalan semua mengah n sakit.. Bukan nk complain tapi nak share pada yg memerlukan. 😁

5y trước

hehe ok ok mekaseh info

Saya dh 7bulan lebih powm org tegur kecik nye perut😅.. Xpe kecik2 asal baby sihat sudah .. Perut besar2 sngt kn susah plk nk jln nk tunduk nk pakai baju..

takpe sis . yg penting bby sihat . sy pun 30w tp kecik je . kecik takpe . org tak nampak . baju pun banyak bleh pakai . aurat pun terjaga kann hehee ...

Normal je. Saya 5 bulan baru nampak. Lebih baik perut kecik. Senang nak bergerak nak buat any activities. Kalau tak macam saya asyik sakit pinggang je.

Awal lg sis. Sy tgh tggu hari ni pun perut mcm 6 bln je. Ada je yg tak tahu sy pregnant. Its ok sis. Perut tak jd masalah. Janji baby sihat kat dlm.

Sy yg 5bulan lebih pon xnmpk baby bump.. Lg2 bdan sy berisi.. Lg pyh nk tgok baby bump.. Jnji baby sihat xkisah la perot xberapa nmpk😊

Kalau berbadan macam saya , kurus .. Mungkin tak nampak sangat , kalau 1 or 2 bulan .. Dalam 3 or 4 bulan baru nak perut nyaa .

Nk perut besar tembikai terus ke.. Haha.. Kalau guna apps ni..blh tgk 15weeks tu janin bru besar mane.. So xde laa hairan sgt

Wife saya dah 6 bulan lebih pon baru nampak sikit baby bump. Normal lah tu, besar2 pon nak buat ape? Yang penting baby sihat