Baby tidak berak

Assalammulaikum mommy² baby 17 hari dah tpi 2hari dah tk berak ada siapa² bole tlg ka? Baby susu fm sbb saya air susu kurang baby tak kenyang cek di kk tak kembung perut juga atau smbelit normal ka ni ar?

1 Trả lời

Klau susu fm kene hari2 buang air, kalau susu ibu yg boleh tk berak up to 14days

6mo trước

Ow normal juga ka mommy? Dia buang air kerap juga bnyk cuma buang air besar jak tiada da 2hari risau juga ni firstmom lagi