Tanya pendapat

Assalammulaikum ibu2 smua...sy nk tnya pendpt ibu2 ye.. bahaya tk kelahiran jarak 1 thun..sy dlu brslin normal..ni kandungan sy yg kdua..

2 Các câu trả lời

Was Salam sis.. Klo ikotkn bahaya... Tp bykkn doa pd Allah InsyaAllah tiada pape... Sb sy pon mgadung dgn jarak dekat.. Mcm sy ank no 3 sy czer ank bru 5/6 bulan sy dh prgnt no 4. Jd alhamdulillah bykkn tawakal InsyaAllah dipermudahkn segalnya

Wsalam. Biasa dgr mcm doktor x galakan sebab badan x cukup pulih sepenuhnya. Tapi dah rezekikan, amalkan gaya hidup sihat & ikut semua nasihat doktor. InsyaAllah, saya doakan awak & baby sentiasa sihat & selamat, aamiin 😊