36minggu dh kuar tnde warne coklat cair

Assalammualikum...sya nak tnye..sya hari selase dh warded sbb skit perut..dokter cek ctg dn seluk bawah..dh buka 1cm...keesokkan nye..tgu lgi cek lgi ctg gn dok seluk bawah masih lagi 1cm..dok suruh sya balik...bile dh blik uma hari khamis kat uma..mlam ni ade tnde coklat kt suar dlm..tp lepas bpe minit tu perut mengeras..dn sakit kt atas ...perlu ke saya ke hospital balik..mengeras tu xde lah kerap..

36minggu dh kuar tnde warne coklat cair
1 Trả lời

Ye sangat perlu. Actually keluar je warna pelik2 dari vagina memang kena rujuk terus ke doktor.

5y trước

Oke2...tq