Berapa minggu scan 5D

Assalammualakum ibuu ii ❤️ nak tanya kalau nak scan 5D berapa minggu ya ? First mom tak tahu heee .

2 Các câu trả lời

5D scan ni untuk tengok muka baby dan fizikal baby dengan jelas. So atas 28 weeks is the best. Awak sekarang berapa weeks dah? Better buat detail scan. Suggested 18 weeks - 24 weeks. 5D scan buat kemudian takpe.

4mo trước

Setuju komen mommy sbb msa sy preg anak slung 2thn lpas g klinik igt nk buat detail scan skali dktr kta klau buat mcm xvalid sbb time tu da 28mnggu..jdi nya..kbnykkan tulang baby da trbentuk trmsuk rib cage. Jdi nya dktr suggest klau buat details tkot result xvalid sbb nnti ade gngguan mcm byg² tulang baby..jdi nya..hri tu hari kjadian terjadi la scan 5d shja..nmpak la muka baby da terbntuk apa smua. 🤭🤭 Comey jee..😍😍 Dktr tnjuk la smua..kaki..kpla jari..muka hdung ape smua lah. 😁😁