Acid Folic

Assalammualaikum.. Sy nak tanya kandungan sy baru masuk 7 minggu dan ni kandungan pertama sy. Sy tak mkn lagi acid folic. Td pergi ke kkia tp nurse hanya bg appoinment sahaja. Perlu ke sy tgg next appoinment atau beli asid folic di farmasi? Kalau beli acid folic apa yang bagus?

1 Trả lời

Better cpt start mkn folic acid. Wktu awl2 ni penting untk baby tgh develop. Pergi je farmasi ckp nk folic acid utk pregnant. Mana2 brand pn ok.

5y trước

Terima kasih.