16week kerap rasa berdenyut bawah perut

Assalammualaikum....ada x sape² pernah rsa mcm sy... kndgan sy 16w mmg krap rsa denyut² dkt area bwh perut area kanan @ kiri ...normal ke...sbb apa yer angin ke apa ?? Kdg² jd risau pon ada....#firstbaby #bantusharing #seriusnanya #pregnancy #mommybuntu #1stimemom

1 Trả lời

cuba sis semak sini. semoga membantu! ❤️ https://my.theasianparent.com/sakit-ari-ari-ketika-hamil

4y trước

ank sy dh mnggal dah pon sis...skrg sy dlm pantang...yg tuh sy dh lma post🙂🙂