Cek BP & Urine Selang Beberapa Hari.

Assalammualaikum, td sy bt checkup dkt kk.. pastu berat sy naik mdadak 1.6kg dlm msa sbulan. Normal x berat naik byk tu dlm sbulan??? Sblum ni naik pun 1-2 gram shj. Sy msih buat checkup sbulan skli dr awl mgndung. Pastu ni doc suruh buat cek bp & urine selang bbrpa hri. Ada x ibu2 yg ada pgalaman bab ni? Utk apa ya cek bp & urine? Lpastu apa tindakan dorg kalau bacaan cantik atau tak cantik? Tq in advance ♥️ #seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

3 Các câu trả lời

sy dri awl pregnant berat asyik naik je , doc sruh minum air gula awl , alhamdulillah xde sgkut 🤭 bp pun doc ckp cantik 🤭 susah nak kawal berat , kite mkn je mcm biase bkn byk pun 😅 tp naik jgk 😅😅

1y trước

sy sbb ad family background , 2x kne minum , mcm kwn Sy xde family background , 6bln pregnant pun blom minum lg 😅 nnti time checkup boleh tye nurse bila minum air gula