40 Minggu

Assalammualaikum.. Sya nk tnye.. Sya ni da msok 40 Minggu, lgi 2 hari nk due tpi blom ade tande2 nk bersalin.. Cume ade rse sakit skit2 kt ari2.. Tpi tak kerap n bukn hari2 sakit.. Baby gerak cm biase? Npe ye.. Sya ni bru first time..

1 Trả lời

Waalaikumussalam, normal tu mommy. Kadang2 ada mommy yg overdue. Kawan sekerja saya bersalin lewat drpd due date dia. Mommy boleh amalkan tips2 untuk mudah bersalin, contohnya bykkan berjalan. Dekat sini saya sertakan link artikel Asian Parent tentang tips mudahkan bersalin : https://my.theasianparent.com/cara-cepatkan-bukaan-rahim Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye mommy. Moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveuser

3y trước

Ni Skit2.. Ade tpi tak bnyk dan tak kerap