DR SCAN URI DI BAWAH

Assalammualaikum spa pna mcm ni..btl kna opret ka

4 Các câu trả lời

Kalau kandungan masih awal Sis tk perlu risau sbb baby boleh berpusing lg Saya dulu time check perut , tp bukan scan la nurse ckp kedudukan baby mcm songsang je ni , tny pendapat org yg pengalaman rmai yg sruh urut tp saya takut jd , saya try tips sujud lama2 😂 memang kadang tu tidur pun dlm keadaan sujud Kalau sis dah 35week lebih dah rsanya kedudukan baby dah tetap , kira dia tk berpusing dh tp sis doa bnyk2 mana tahukan keajaiban berlaku

4y trước

31 week sis skrg.. makasih sis

Sy dpt thu uri low ms scan 5 buln now dh 30 mnggu 3 hri kelmarin scn doc ckp cm was2 kt uri mcm uri kt bwh jgk so ahd nie 13hb sy kna gi pakar nk tngok kedaan uri lau msih low jwb nye sy kna msuk wad awl smpai lh bernk.. bby kepala dh kt bwah..mklum lah uri ke bwh xbole urut sb bukn bby sonsang nti pndarahn plak so sy berserah pd ALLAH dn berdoa moga xde ape2.. ape pn sy Redha..

4y trước

amin ya rabb

waalaikumsalam, saya pernah kena, siap bleeding dan brown spotting lg. sy cuma bnykkan sujud lama, jgn angkat berat, bnyakkan rehat. masa scan 28 weeks, doktor tgk uri dah naik ke atas. alhamdulillah.

4y trước

makasih info nya sis ku

Kalau da 35w x naik lagi, masa 37w doc suruh ceaser

4y trước

oh bgitu ... trima kasih bgi info