Sarung tangan

Assalammualaikum smua.. Saya nk tnye skit.. Smpai umur bby brpe bln ye pkaikn sarung tngan..

20 Các câu trả lời

Saya pakaikan baby sebulan je untuk dia explore.n biasakan tangan dia terbuka dari genggam.

Dalam sebulan jerr..tp kena selalu pastikan kuku baby x panjang..takut tercakar muka

anak saya pun pakai kejap je. dlm sebulan 2 je. sbb nya dia cpt berpeluh.

Masuk sebulan dah tak payah pakaikan. Hanya pakaikan stokin saja.

masa checkup baby 1bulan, nurse pesan x yah bg pakai dh mitten..

sebulan ja lepas tu kuku baby sy potong takut dia garu muka luka

musim sejuk kerap pkai ,musim pnas x sgt ..xpun smpai umur 2bln

sebulan ja pakai masuk 2 bulan tak pakai dh

sebulan je.. lepas tu xyah pkai

sampai ank 4 bln