Ingin tambah zuriat

Assalammualaikum semuaa .. Saya dan suami berusaha untuk dapatkan anak kedua .. Anak saya yang pertama .. sudah 6tahun tapi rezeki belum berpihak buat kami .. Saya juga , ada masalah period tak teratur .. ada kemungkinan tu salah satu faktor ? Kadang , saya sering mengalami kentut vagina .. adakah tu tanda rahim kembang atau rahim jatuh ? Setiap kali lewat period.. saya buat prgnant test .. tp still negative .. adakala , rasa kecewa sebab tgok ngative tp saya redha .. mungkin bukan rezeki saya .. Apa patut saya buat ya , saudara sekalian ?? Terima kasih kerana sudi membantu dan berkongsi pengalaman ❤

1 Trả lời

miss kena mkn supplement ug boleh memstabilkan hormon dlu.. kadang2 period x teratur effect xpreggy jugak