Baby preemie

Assalammualaikum semuaa. Alhamdulilah baby preemie saya dah 3 bulan 2 hari. Heheheh!

Baby preemie
37 Các câu trả lời

Assalamu alaikum. Baby sy pun preemie juga skrg dah 7 mos. CA 5mos++. Masa lahir 29 weeks, 49 days juga kt NICU. Semoga baby puan sihat selalu.

alololo.... baby preemie sy msih di dlm nicu, lhir 30weeks lahir 5/4 hari tu... doakan baby auntie sihat n kuat mcm awk yee... 😍

Assalamualaikum baby. 🤗💖 Semoga baby sentiasa sihat walafiat & di dalam lindungan Allah swt. Jadi anak yg baik ye nak! Aaamiinnn.

4y trước

Aamin. Thanks aunty☺️

comel nyee ❤️❤️ bby sy pun ex premmie 3 minggu nicu skrg dah 1 bulan lebih

Hai sy ex premmie 😍 sekarang dh 7bulan 3hari CA 5bulan 23hari 💕

4y trước

Tepat2 34w. 💕

Alahai, comellnyaaa...nganga nk susu ke tu syggg🥰🥰🥰😁

4y trước

🥰🥰

Prem brapa mnggu..moga baby trs sihat dan mmbesar dgn baik...

4y trước

Owh..baby saya 34w..😉

Sho shomellll la awk. Smg membesar dgn sihat ya sayang 🥰

4y trước

Hehehe aamin. Thankyouu aunty💕

Wahh comel nya ank kau kak pah 😍😍

4y trước

Laa yeke. Aku puas weh cari fb kau hahahah! Mehlah nombor wasap kau

Alhamdulillah...moga sihat sentiasa anak puan ya...

4y trước

Aamin. Terima kasih ye