UPT SAMAR. HELP!!

Assalammualaikum, hi semua.. minta tolong tengok upt saya ni +ve ke? At first, line samar lepas tu berapa minit line terang sikit. Saya saja check before date period. This is my first baby after almost 3 years kahwin. Hope memang betul +ve lama sangat tunggu🥲 #firstbaby #pleasehelp

UPT SAMAR. HELP!!
26 Các câu trả lời

sy nmpak double line tu insyaallah pregnant tu.. tapi masih samar.. mybe masih baru.. bila 1st day last period sis.. boleh try lg seminggu nnti line lebih terang.. @ boleh guna clear blue.. dh boleh dh start mkn folic asid untuk kuatkan baby.

3y trước

InshaAllah sis. After this saya nak pakai clear blue pulak. Thank you sis for sharing😉

Postf tu.... Sama la sye pon.... Pkai brand eco je.. Mula tak cye tkot.. Myb murah. Last beli test strip postf jugak.. Cuma x pasti brape minggu..sbb period x normal.... So ssh nak kira.

3y trước

Okay sis, thank you tau..

Sama mcm sy,baby 1st juga..try pagi2 masa bgn samar2 mcm awk ni.tgh hari sy test pkai clear blue trus naik “pregnant”. Alhamdulillah skang dh 5bln Moga rezeki utk awk juga yaa Aminn🤲🏻

3y trước

Alhamdulillah.. aamiin.. thank you sis. Jaga diri baik2 ye💖

sy pn mcmni jg dulu,3d bfore period test upt.date sptutnya period sy cek semula jadi mcmni ..da p scan hritu,alhamdllh nmpk kantung..smoga sihat sllu sis jga kndgn baik2

3y trước

Alhamdulillah. Baik sis, inshaAllah akan terus ve result saya ni aamiin. Sis pun jaga diri baik2💖 thank you sis

Alhamdulillah ve tu hehe saya sblm ni check kt klinik pun color sama macamni. Sekali doc kata ve rasa tak caye pula sbb samar kan 😂 jaga diri tau!

insya Allah, pregnant tu.. sbb sy pun pernah ada pengalaman mcm ni.. jika nk lebih kepastian guna pregnancy test CB yg digital tu sis..

3y trước

Kalau saya try test CB tu line samar2 macam ni dia akan keluar pregnant ke atau not pregnant eh? Risau pulak nak try pakai CB tu takut -ve😭

inshaallah pregnant tu sis ,saya pun sama macam tu ,lepas seminggu terang double line ..alhamdulillah ,jaga diri baik²

3y trước

InshaAllah sis.. thank you..

saya pun mcm sis, naik line. tp ni shopee punya. lpstu saya beli clear blue digital not pregnant. hampa rasanya😭😭

3y trước

InshaAllah ada rezeki sis. Jangan giveup ye. Positive je kay.

Inshaa Allah +ve tu sis. Saya dulu mcm ni, then check kat klinik ya +ve. Check kat klinik rasa yakin, hehe ✌

3y trước

Thank you sis💖

cuba puan beli clear blue yg rapid, saya guna test tu tak nampak sgt double line

3y trước

Okay nanti saya try Clear Blue pulak. Thank you sis..