UPT SAMAR. HELP!!

Assalammualaikum, hi semua.. minta tolong tengok upt saya ni +ve ke? At first, line samar lepas tu berapa minit line terang sikit. Saya saja check before date period. This is my first baby after almost 3 years kahwin. Hope memang betul +ve lama sangat tunggu🥲 #firstbaby #pleasehelp

UPT SAMAR. HELP!!
26 Các câu trả lời

masih awal ni...awal kandungan kena jaga betul2 ye,jgn buat apa2 aktiviti yg lasak..angkat beras pun jgn

3y trước

Baik sis. Thank you sis.

positive tu. sama la sy first baby after 3 years marriage. semoga kandungan awk baik² sahaja 🤲🏼

3y trước

Aamiin.. thank you awakk

Test again,the best time to test urine is in the morning after u wake up..all the best for you dear…

3y trước

Hopefully terus ve. Thank you sis.

dua line tu tapi masih baru. Nanti try upt jenis lain pulak. Inshaa Allah ada tu. Take care ye.

3y trước

amin.

Kalau repeat lps lewat 7 hari period.. Konfem dah double line.. Tahniah ya❤️ jaga diri k

3y trước

InshaAllah sis. Thank you

kalau baru berapa minggu mmng dia tidak terang sis.tapi kalu dua bulan terang sudah tu.

3y trước

wc 🤗

InsyaALLaH.. Mg ad rezeki zuriat buat sis.. Doakan sy mg ad rzki buat jg.. Aamiin

3y trước

Aamiin

Kalau 2 garis tp 1 samar kemungkinan besar hamil tu sis😊 tp masih terlalu awal.

3y trước

Faham sis. Thank you

samar tu , masih awal awak try lagi dalam selepas seminggu insyallah jelas

3y trước

Baik sis. Thank you..

saya pon sama mcm ni. br sejam lepas check. entah pos ke or neg.

3y trước

InshaAllah sis ve. Jaga diri sis