Keluar colour coklat

Assalammualaikum , selamat tengahari maaf sebelum itu saya nak bertanya kalau ada keluar colour coklat2 dkt panties kenapa ya ? Tapi tak ada sakit apa-ii kandungan baru 6 week 9 hari , #firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Spotting. Blh jd sbb proses penempelan atau ancaman keguguran . Jumpa doktor utk pengesahan

2y trước

Okeyy baik sis

try search bunting pelanduk.... org dlu² panggil..sy pon sama mcm awak jugak

2y trước

tp tgok org jugak.. kdg xlama pon..

better g klinik sis

2y trước

Saya dh pergi klinik smlm doc bgi ubat kuatkan rahim and now ada keluar sikit sporting tu wrna coklat2 juga