Had umur mengandung

Assalammualaikum... Saya nk tny seeloknye klu merancang utk ada baby balik selewat2nye umur xboleh lebih dr 35 tahun ke cemane ye... Untuk pengetahuan semua... Saya da ad anak kedua2nye perempuan berusia 10 tahun & 8 tahun... Saya merancang utk ad baby jika xde aral tahun depan... Sekarang ni saya da start makan folic acid.. Terima kasih semua.. ☺️☺️

13 Các câu trả lời

Umur sy 38thn...skrg da 39w...yg penting jaga pemakanan dan kesihatan diri..

4y trước

Ok kak... Terima kasih.. Semoga akak dipermudahkan utk bersalin nnt... ☺️☺️