Baby 10 bulan 24 hari

Assalammualaikum saya nak tanya,mcm mna nak buat baby makan kuat yer..anak saya ya rabbi makan kurang.. 2 3 suap ja makn..selebihnya main yg byk..menyusu tu kira ok lagi laa..adakah baby laen pon sama situasi mcm ni..maknya pon dah mcm redha bila anak tkmau makn..😑😑#ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

wsalam, sy tak pasti tp ank sy suka mkn. pantang tgk mangkuk atau tgk sy pegang mknan. blh sis share menu anak, snacking, finger food dia.

8mo trước

tp 10mth dh blh slow2 tukar tekstur..utk latih gusi dia. cuba la bg buah2 lembut mcm betik or mangga..buat mcm aiskrim ke