Menyusu badan

Assalammualaikum, saya firstmom dan daa 3bln brsalin . Dari lps brsalin sampai skrg saya bg baby mnum susu formula mix susu bdn sbb susu bdn saya kurg. Cume start skrg baby saya da takmo mnum susu bdn, bila saya suruh dia deret menyusu bdn dia takmo da, puas masuk kan puting dlm mulut dia , tetap jgk dia takmo hisapp . Mcmnee nak bg diaa nak balik menyusu ehhh

3 Các câu trả lời

mungkin kena buat oral stimulation. boleh tgk video kat tiktok cara nak buat.

kena buat skin to skin semula sbb bby dh nipple confuse. kena byk sabar