baby formula step 1

Ada x ibu2 dkt sini yg anak da start mix susu formula n susu bdn? Anak mommies minum susu apa? Serasi x dgn baby, share sikit pengalaman.

3 Các câu trả lời

baby saya minum enfalac baby step 1 dgn susu badan.alhamdulillah so far okay je sume.

Sy S26 + susu badan... dah 5 bln pembesaran dia.. berat semua ok.... berak pon ok.. 😄

5y trước

Penah juga bg s26 & s26 gold sblm ni skrg try mamex tgah cari mana yg serasi betul dgn ank. ☺️

anak saya mix susu formula dan susu badan.. dutch baby