late period

Assalammualaikum... Saya da late period seminggu... Sblum2 nie period teratur jk... Kli nie lewat plk... Saya sgt risau jikalau sya mengandung mcm 2018 & 2019 kandungn sya slalu bmslh... Selalu hanya ada kantung dan xada heartbeat.. Skg nie. Sya da dua bulan mengamalkan folid acid. Mmg sya merancang ingin tambah anak lg.. Tp sya takut pekara yg dlu berulang lg????

2 Các câu trả lời

Jangan risau. Check dulu puan.. Boleh ambil langkah berjaga- jaga

Insyaallah..doa byk2 semoga kandungan kali ini menjadi..