Gatal di leher

Assalammualaikum, normal ke gatal kat leher time mengandung? Merah sangat kat leher lagi lagi time berpeloh.????

8 Các câu trả lời

Ramai jg yg kena gatal2.. Elakkn berpeluh pun susah jg kn.. Sy letak bedak agnesia je.. Tp klu dah berpeluh naik jg ruam

Sy punya hal pulak kalau pakai tudung lilit dekat leher terasa geli pulak masa pregnant. Sebelum pregnant xde rasa geli pon. Hehehe

5y trước

😂😂😂😂

saya bru perasan mlm tdi.husbnd smpan nivea cream.harap ok lah.😫 kering gatal.mgkin pns sgt kot

sy pn gtl sis...g klinik doc bg krim..br hilng rs nk mnggaru tu

Normal sis. Sy kena masa awal pregnant dan hujung2 ni

Leher sy xgatal cuma kering je..

5y trước

Xpedih..

Ya normal

Normal