Sukatan susu fernleaf 123 guna scoop susu lactogen langkah 1

Assalammualaikum.. Nk tanya, siapa tahu 1oz berapa scoop kalau guna scoop susu lactogen.. Sebab dekat packaging susu fernleaf cuma tunjuk 4 susu 180 ml.. Anak sy 1 tahun dan baru mula minum susu ni. Ingat x tak nak buat banyak.. #pleasehelp #firstmom

Sukatan susu fernleaf 123 guna scoop susu lactogen langkah 1
1 Trả lời

Satu sudu besar bersamaan dengan 45ml. Anak saya pun minum susu ni. Saya tak pakai scoop susu formula. Saya pakai sudu besar. Anak saya 1 year++

12mo trước

Sama-sama