questions

assalammualaikum nk tanya ada sapa sapa yg ada experiences yg buat surat cuti awal utk rehat dan bersalin? due date 28/10 rsa dh tak larat nk bkerja angkt duduk dan sbg nya letih dan lesu rasa tak ckup tidur dan rest mcmne ea nk buat surat tu?

4 Các câu trả lời

kalau kerja government boleh apply maternity leave 2 minggu awal dari tarikh bersalin. tapi sudah dikira sekali tarikh cuti dgn maternity leave 3 bulan

macam saya minta doctor tulis surat untuk bagi dekat office hehehehe

boleh apply leave awl2.. bg reason ckp dh x larat nk kja😊

haha min dulu mcm Tu lah😆