Baby 3bulan

Assalammualaikum, nak tanya. Normal atau x bayi 3bulan lebih xberak dah 13hari. Fully breastfeeding. Sblm ni sminggu sekali je berak.

2 Các câu trả lời

Mcm sya pon first mom fully bf jgk.. ank umur 4 bulan tak berak 5-10 hari tak mcm wktu lahir dulu berak byk.. bile checkup doc kte normal asal ank aktif tak kembung perut dan byk kentut ☺

Berat bby menurun x?bby aktif x?yg tau smpai sminggu je ok...ni dah nk masuk 2mggu ni bby awk