bedung

Assalammualaikum. Nak tanya kalau waktu siang perlu ke bedung bayi sebab anak sy 1buln 23hr meragam tidur siang sekejap tk sampai 10min dh bangun meragam tk sempat nak buat keje apa pun. Nak menyusu je lebih kurang mengempeng la. Nak bedung kesian cuaca panas sgt. kalau malam sy bedung dia tidur lena. Bangun pun untk susu n tukar lampin je.

20 Các câu trả lời

Anak saya dah nak masuk 3 bulan, mmg dia selesa bedung. So bila time sleep dia tgh hari or malam saya akan bedung.

Ank sya da 3 bulan lebih,tdur pun msh berbedung..kalo siang sya bedung and kipas kena kn pada dia...

bedung je bagi dia lena tidur. tak payah pakai baju. pakai barut, pampers sarung tangan sarung kaki

Klo bby suka dibedung.Bedung jr tapi jz pakaikan barut n pempes je..x perlu pakai baju..

Jika waktu pagi saya rasa tak perlu bendung. Nak bendung nipis. Sebab pagi2 panas 😅.

Biasa kalau cmni sy bedung tangan je belah kaki bia longgar so takde la panas sgt

Bedung lah sis klu anak suka bedung. Guna kain lampin yg jarang

Anak sy yg pertama, smpai skunk 2taun lebih tido maseh bedung.. 😂

5y trước

Tudia aih 2 tahun. 🤣

Bedung jek sis.. Kalo cuaca pnas, jgn pkai kn bju..

Saya bedung juga tp x pkaikan barut n stokin