pam susu dan botol susu

Assalammualaikum.. Hi Nak tanya bagaimana hendak memilih pam susu dan botol susu yang sesuai? Apa yang ibu2 tengok sebelum membeli?

2 Các câu trả lời

Pump susu.. Ikot kemampuan. Klu botol susu baby depend pada penerimaan baby. Mcm anak saya dia terima tommiee tippie je. Yg lain dia tolak. Botol pon kne try n error pada baby.

Pam susu ikot budget+kehendak ibu yg nk jenis mcm mana..sy beli brand youha mmg lembut,bunyi xbising + both side boleh pam serentak....botol susu pulak sy ambik brand pigeon