Scan baby.

Assalammualaikum mummy Nak tnya..klau ikutkan kiraan apps.. Sya dah 6 weeks..agak2 berapa weeks sya boleh prgi scan... Sbb tngh save bajet... takut klau terlalu awal prgi scan

32 Các câu trả lời

8 weeks dh boleh scan nmpk baby dan jantung baby... g klinik kerjaan free x payah bayar

Saya 8 weeks bru pergi scan & dh boleh dgr jantung & selang seminggu bukak buku pink

saya 7weeks dh nmpk kantung n heartbeat baby ,, n bleh booking untuk bt appt KK .

biasa 8 minggu ke atas awak....sbb mse tu bby dh bsar n ada denyutan jantung

sy baru je g..9 week alhamdulillah dah nampak bb n heartbeat

10w ke atas, kebiasaannya baru dpat tgk degup jantung tu..

Sy pergi masa 8w, dah nmpk heartbeat.

scan kt klinik kerajaan je.....not bad

11 weeks dan trus buka buku pink

better g lewat sikit...