pregnnacy

Assalammualaikum ? Hi mummy mummy , saya nak tanya laa if kita baru gugur awal bulan mac lalu then now kita delay period hampir tiga minggu apa maksud dia ye ? Sy tak chck upt lagi sebab takut kecewa . terima kasih mumies

7 Các câu trả lời

Better check je utk kepastian cuma jgnoah terlalu mengharap. Sbb sy lepas keguguran lepas pun ada bbrp kali delay period smpai berminggu2. Bila check upt negatif, elok je esoknya dtg period.

4y trước

Ok sis tq ye

Waalaikumsalam..try test upt sis... Saya pun gugur awal bulan 9/3 lepas tu xdtg period.. 9hb/5 cek alhamdulillah positif dh 5week 4days.. 😊

4y trước

Aamiin insyaAllah . baik sis tq ye

Check upt jer..sbab sya pun perna gugur awl bulan 1,lepas sebulan lekat balik..alhamdulillah skrg 15minggu..

4y trước

Ur wlcome😊

Klu tak check upt mcamana nk taw.. lewat period bkn petanda pregnant. Bole jadi hormon tak stabil.

4y trước

InshaAllah sis , terima kasih 😘

Cek upt sis. Kalau x pregnant, hormon belum stabil lagi tu. Sy lepas gugur pun period jadi lambat.

4y trước

Ok sis tq , sbb lepas dari gugur 1/3 and sy dah period pada 7/4/2020 and now sy tak dtg lagi dah hampir 3 minggu sis .

Dua kemungkinan 1)masalah hormon 2)mengandung

Upt je sis

4y trước

Wc