Period delay

3 hari delay period .. tak tahu la sebab hormon ke ape .. nak check takut kecewa 😟.. tunggu jela ye.. tapi takut terbuat benda berat2 pulak 💆🏻‍♀️ #ttcSetahunLebih #firstbaby #doakanSemogaAdaRezekiYe

Period delay
6 Các câu trả lời

kalau saya,bila period dah lewat,saya akan elakkan buat kerja² berat dan lasak². ambil asid folic setiap hari. jaga diri baik². bila period dah lewat 2 ke 3 minggu baru saya buat UPT. Sbb kalau buat awal² kadang tak dapat detect lagi. jaga diri ye sis.. insyaallah,ada tu ..🥰

cuba lah cek upt sis mudahan ade rezeki Aamiin2 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Saya dah period dah semalam 💔. masih tak ada rezeki lagi bulan ni . doakan saya yee semuaa ☺️☺️

2y trước

In sya Allah. smg Allah rezekikan dgn zuriat soleh solehah utk puan.

sy lwt 3hri sy test upt alhamdulillah ad...tp awl2 samar je...after 2week double terang skrg dh nk msuk 8week

Try tunggu seminggu dua sis. Inshaallah ada rezeki tu. Semoga dipermudahkan 😊

Tgu seminggu then baru test ya. Moga ada rezeki