Set Berpantang

Assalammualaikum mummies.. Share skit set berpantang yg mn lebih baik, harga berpatutan, penggunaan yg best, mudah, ringkas dan yg paling penting helok untuk diri sendiri? Lg pn sy berpantamg sendiri jer... Mak dh x de... Mak mertua plk d kg... So payah skit lh klo set yg leceh ni... Hihihi... Saya masih pening memikirkan set berpantang... Bulan dpn dh due nya... Tapi set berpantang ni x beli² pn lg 😓

1 Trả lời

Ramai cakap nona roguy ok. Sy pun bru nk cuba. Harap betulla.