sembelit

Assalammualaikum mommy sume. Mw tny bha sapa sni mgalami sembelit yg truk ketika pregnant ahh.sembelit saya teruk smpai brdarah. Ad kar pengalaman mcm saya?

2 Các câu trả lời

Better sis ke hospital segara. Macam saya, masa pregnant memang susah sikit nk buang air besar. Tapi tak sampai berdarah. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

5y trước

Eya sis saya mmg dr dlu kalau sembelit. Kdg ad darah sikit. Mgandung neh lagik teruk saya kena. Ap pn tq doa ny sis. 😊 . In sha allah aamin

Sy selalu sembelit. Tapi takde keluar darah lagi. Better pegi hosp ye. Takut buasir.

5y trước

Okay sama2 🤗