Kepastian pregnant atau tidak

Assalammualaikum mommy , saya nak tanya pendapat sikit kwn saya bru lepas keguguran bulan 8 dan berpantang 2 minggu sbb doc yang bagitau begitu , jadi kwn saya ada amalkan produk jusfit daralicious , selepas amalkan produk tu awal bulan 9 kwn saya sakit kepala , demam , dn lain2 pada 3hb sehinggalah 6hb ada buat upt test dan resultnya on/off adakah sbb hormon ... pada 1hb ada buat check up di hspital untk tgk rahim doc kata semua ok tk ada mslh atau hormon pregnant lagi .. jadi ada tak yg pengalaman mcm ni #firstmom #firstbaby #bantusharing

Kepastian pregnant atau tidak
2 Các câu trả lời

sy pun pernah gugur sis 21/4 .. lepas je gugur.. sy tumpukan untuk berpantang je. tak fikir nk ada anak.. lepas je sebulan sy gugur.. 23/5 sy period.. masuk je hujung bulan 6 sy cek double line.. sy tggu sampai la hujung bulan 8 baru p klinik cek pregnant ke tak.. so jawapan dia kat sini.. sis tggu dulu bagi masa dulu ..kalau ada alahan tu pregnant la kot.. sbb sy dri alahan tu sy tau sy pregnant lagi.. sabar sis ye.. 😊😊 pegi klinik pun misi tu tak prcaya ..dia ckp mungkin hormon sy lepas gugur..

2y trước

Ohh yeke , baik lah dan saya faham apa yg sis terangkan event pergi klinik pun mesti doc akn ckp hal yg sama terima kasih atas penerangan

scan untuk confirm. Sama Ada hormon gugur x habis lagi ataupun mmg betul2 pregnant

2y trước

Ouhh yeke ... maaf bertanya biasanya hormon gugur tu habis ambil masa berapa lama ya ?