38weeks 2days

Assalammualaikum mommy! Ada kah sni yg tnggl tnggu hari sma mcm sy? Doakan sy dipermudahkn bersalin sebelum due yaa 🥹#firstmom #bantusharing

14 Các câu trả lời

Hi sis, saya haritu berjalan ke ioi bangi.. dari pagi sampai ke petang.. malam makan kurma 5-6 biji.. bangun pagi turun tanda.. mungkin banyak berjalan kot.. alhamdulillah selamat melahirkan 😊

Waalaikumsalam, saya Pon tengah menunggu Hari☺️Sekarang dah 38w4d...semoga Ada lah tanda² nk bersalin🤲sy doakan semoga IBU2 yg menunggu hari di permudahkan segala urusan aamiin2 🤲☺️

2y trước

Aamiin ya rabbal alaamiin. Sy 38w3d. Dh ada sakit2 pinggang skit. N dkt ari2 menyucuk2

saya 38w 3d dah tapi baby x nak keluar lagi 🥲 die selesa sangat kot dlm perut , padahal semua x sabar nak die keluar 🥺 #firstmom

2y trước

Aah smalah kita. Masi syok kt dlm tuu

Saya jugak menghitung hari nk bersalin.. Due 10/12 ni❤️semoga dipermudahkan segala urusan kita semua bersalin nanti 😊

2y trước

Xde tanda ii lagi.. Cuma time nk tido je susah sekarang ni..

sama saya.. due 9/12. doakann saya juga ya.. dah ready nk bersalin, tapi baby masih syok duk dalam perut

2y trước

Sam tarikh

Saya juga menghitung hari nak bersalin, dah 39w masih takde tanda nak bersalin. Doakan ye 🙂

2y trước

semoga dipermudahkan.

sy pun 39 minggu 2 hari . tp blm ada tanda2 lagi baby mau keluar 🥲

2y trước

iya tgh sabarlah ni, 🤗

Ya sy🙋🏼‍♀️ 3/12 due skrg masih rancak berjalan sana sini ..

2y trước

Sy kalau bnyk jln auto kaki bngkak gedempol

saya pun menghitung hari and tertunggu tunggu baby keluar🥰

sama.. sy dah 38w5d 😭 takut la nk bersalin tp x nk overdue

2y trước

boleh senam sikit2.. tp nak mop x berani.. spnjng pregnnt sy dah 2 kli jatuh tandas 😂😂