milk booster

hi assalammualaikum mommies! saya harini dah masuk 36w1d. kalau saya amalkan milk booster & next week agak agaknya berkesan tak sebelum due ? macam banyakkan susu ibu, bagi tenaga apa semua manfaat dalam tu. sebab saya next week dah masuk 37w first day puasa, saya ikhtiar nak bersalin 38w macamtu sebab due 13/4. nak bersemangat2 sikit di hari raya walaupun takbole makan macam macam hihi . apa pendapat mmy semua ya? agaknya berkesan tak 37w amalkan milk booster sebelum due 😅#ingintahu #firstmom

1 Trả lời

xperlu sis. and milk booster ni x membantu langsung. nak tenaga boleh mkn kurma je sis.

1y trước

susu akn keluar lps bersalin nnti. xyah risau. bagi je bby df utk ransang susu keluar.