Assalammualaikum.... Klu 18 week dh nmpk jantina ke

86 Các câu trả lời

18weeks 5 days hari tu sy buat details scan skali gender scan.. Alhamdulillah dah nampak..

2y trước

nmpk girl ke bou

sye 22week, twin pregnant, tp xsure lg jantina😊

4mo trước

Sy 18w twin.. nampak 1 je.. yg 1 LG x nampak

Ms scan 18w hr tu doktor kata kalau scan jantina mungkin tak tepat...waktu lebih tepat ialah 26-27w..sbb dh jelas jantina dia...

2y trước

blh buat detail scan skli snh

Ye sya masa jam 3 pagi xdi sakit sngt kt perut bhgian tepi mcm nak patah. Selalu bangun pgi . Tpi xpsti ape.. Rase mcm beby sdng berpusing dengan mnndng.

Waalaikumsalam.. Sy scan 18 week dh nampak baby boy.. Sbb boy lebih menonjol dia punya bebird.. Hehehe.. Kalau girl maybe susah sikit nk nampak.. Lebih2 lg kalau dia kepit.. Mmg x nampak 😅

sy 18 week 20/4 ni Nak Check Up x Rhu lelaki @ perempuan, Org Kata kalau nak tahu jantina anak lelaki ke perempuan, klu bujur ke bwh baby perempuan klu tajan je depan anak lelaki

saya 16week dah nmpak jantina terang2 nampak pistol anak no dua nie....

2y trước

Sama lah kita

17week dh boleh nmpak dgn sy sis. Tp doktor sarankan kalau nak scan gender better 20minggu ke atas. Tkut baby tak bagi kerjasama😂 syukur masa sy scan gender baby sporting betul.

ikut pengalaman scan 20week+ baru nmpk lebh jelas .. klu 18week klu boy mmg akan nmpk jelas tp klu girl doc mesti akan suh repeat scan untk confirmkan .

Sy pun xsbr nak scan tgk jantina, btw kita sma 18week🥰