Sedekah Utk baby

Assalammualaikum.. ibu" yg baik.. dalam TaP ni ada ka yg sudi bersedekah keperluan baby .. x kisah la prelove pun saya terima.. maaf saya mmg x mampu beli .. sya sedang susah.. sgt" susah.. 30 mggu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, banyak post baju sedekah dalam TAP ni. Kalau saya jumpa saya try link kan dengan komen ni. Semoga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki ye sis. Aamiin 🤲🏻 Edit link: https://community.theasianparent.com/q/ada-sesiapa-yang-perlukan-bantuan-baju-bayi-lelaki-terpakai-untuk-newborn-an/2631630?d=mobile&ct=q&share=true #TAPsupermoms

mudah2an ade rezeki untuk baby sis.. Amiin.. #13Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms