Fakta atau Mitos? ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera semuanya. Simple je soklan malam ni. Emm betul ke klu baby dh mula pandai main hisap2 ibu jari kaki tu "kononnya" baby dh nk panggil adik baru lagi???? ?????? Sy xnk google lg.. Just nk survey opinions kawan² kat apps ni dulu... Terima kasih ☺

1 Trả lời

Waalaikumsalam 🤭🤣 Byk jga org ckp mcmni.. Tp NO.. It is part of babies growth.. Baby curious nak merasa ibu jari kaki smua tu.. 😅

5y trước

Alhamdulillah 😅😅😅😅 mitos semata