Wondering in wonderland

Assalammualaikum dan salam sejahtera to all mommies ? Sy nak tanya kat sini siapa pernah induce guna balloon? Sebab sy on GDM, hari ni usia kandungan 40w 1d. Xleh nk skip lagi.. Nk ke tak hari ni sy kena paksa branak juga tp guna kaedah tu la.. Xpakai ubat... Am bagg for all your kindness, do pray for me and my pumpkin pie ☹️ Thank you in advance ?

2 Các câu trả lời

Wow kak..dah 40 week baru induce. .saya dah 33 weeks pada 38 doctor dah wajibkan i serah diri di hospital....hospital mana kak...doc kata mingu 38 kena keluar baby

5y trước

Thank you so much 😍