Bayi 7 bulan belum merangkak

Assalammuaikum semua. Ada tak kat sini anak baru masuk 7 bulan, masih mengangkat punggung je, belum merangkak sepenuhnya. Ada tak?? Sebab anak saya begitu. Saya risau majoriti sebaya dia, dah laju merangkak.

2 Các câu trả lời

Wsalam. Baby saya dah 8 bulan, masih belum merangkak. Perkembangan setiap baby berbeza. Nanti kalau ada checkup, boleh minta pandangan doctor @ nurse.

2y trước

Ye betul mommy. Kita rasa kesian dekat dia. Kalau boleh biar dia dapat perkembangan sepenuhnya. Tapi Serah pada ALLAH, selalu doakan anak kita. Moga membesar dengan sihat...🥰🥰

bole tanya doktor