terlebih overdue

assalamm ada tak yang sama due dgan sya,sepatutnya 24hb tu dah bersalin tp takda lagi tanda2 bayi nak keluar sampai sekarang,nervous pulak rasanya#secondbaby

terlebih overdueGIF
7 Các câu trả lời

Sy pun overdue ni.. Patut 25 ogos.. Esok 31 ogos, nurse suruh serah diri kat hospital 😅 nervous pula rasa.. Smoga dipermudahkannn segala urusan kita smua.. Amiinnn 🤲

Sis pegi kk doc tak cakap apa2 ke? Slalu smgu ke 2 mgu doc suruh serah diri kan. Moga dimudahkan urusan sis ye

kakak sy overdue 2minggu.. skali baby kluar 3.3kg.. dia pon second baby.. semoga sis n baby selamat

saya overdue, 41weeks baru bersalin. tu pun induce. baby boy 3.75kg 😝

2y trước

takda tips sngt pun awak. hahaha bila dah rasa sakit teruk. teran je , teran sampai keluar budaknya 😆

Moga dipermudah bersalin nanti ya. Banyakkan berdoa

moga dipermudahkan bersalin sis.

semoga dimudahkan