Muntah Waktu Berus Gigi

Assalam..hai semua Saya dah 17 minggu, tapi sampai sekarang masih rasa loya dan akan muntah tiap kali lepas berus gigi. Ada cara tak untuk elakkan rasa nak muntah tiap kali berus gigi tu?

2 Các câu trả lời

kita sama la 💕 bagai d jolok2 tekak wktu nk berus gigi.. ade ubat ke xde ke sama je.. stress kadang.. memang alah dgn toilet.. even nk kncing saje pn mual.. ish.. cm kita ni pn ade kn.. 😆

5y trước

haahaaa.. aaaduh.. memang alah la gini.. seksa.. 😆

Berangan kejap supaya x focus sgt😌 Heee, itu yg sya buat dlu..

5y trước

dah penah cuba tapi tak boleh 😂