double line smnggu sbelum due period !!!

Assalamaulaikum nk tnya ibu-ii skalian ,period sy xteratur & klu ikut kan my clander period sy 31 hb ni tapi tadi sy buat test kit naik double line boleh pcaya ke ? sy buat test tu pun sebab sakit tubuh & sakit breast .#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

double line smnggu sbelum due period !!!
22 Các câu trả lời

ni sy punya test pagi ptg malam sy cek utk kepastian..tp period x delay lg pun..kira mcm positif gak ke yer?

Mungkin subur awal sis.. lagi 2w blh scan.. buka buku tunggu bila dah nmpak heartbeat baby

2y trước

Kalai sakit sngat kena check sis.. takut ectopic

Sama period x teratur. Last period bulan 3.. Bulan 6 xdatang2 skali check dah 5 week 😂

Sama la buat test sebelum period saje suka2 test. Sekali double line 🤣

tahniah sis.. pregnant ni.. tanfa2 pun ada

2y trước

Alhamdulillah kalau betul kan🤲🥰 agak-ii bila boleh buka bukuu??

Sis, ape lg simptom yg ada? Boleh share tak?

2y trước

Ohh, sy xde pula simptom tdo mlm kesejukan tu 😔. Esok due period. Hrp2 ade rezeki cycle ni

G check kat doktor sis! Semoga yg baik2 aja. 😊

Masa nie lewat 2hari..skrg 9hr x period lg

wahhh..tahniah sis..nie first baby ke?

Alhamdulillah positif tahniah