batuk kering

assalam..ada tak ibu2 yang batuk sampai terkencing? baby ok ke dlm kandungan kalau kita batuk kuat2? makan ubt pn xjd apa..ada petua ln tak yang mujarab

3 Các câu trả lời

Sy pun tgh batuk kering. Suffer sgt. Kena tinggal terus ais or minuman sejuk. Sis bole amalkan air lemon or air limau kasturi. So far sy bancuh minum panas2, hilang kejap batuk sy

sy pn tgh batuk on off. smpai terkencing jgk. sy buat air hirisan lemon,cengkih 3 bj,madu 1 sudu. minum panas2. Alhamdulillah melegakan.

Baby ok je. Baby duduknya dlm air ketuban yg berfungsi sbg "kusyen".

1y trước

owh..ok sis..rsau jgk sbb batuk smpai sakit perut