Batuk

Ada petua mujarab tak untuk ibu hamil yg batuk? Saya batuk sampai rasa nk terkucil, terpaksa pakai pad ?lagi satu selamat tak untuk hamil makan ubat batuk?

2 Các câu trả lời

Sy mnum hurix gmat. Sy btuk smpai 3bulan..😅 mcm2 klinik pergi. Siap buat ujian tibi lagi. Last2 doc ckp ni alahan mgndung ja.

5y trước

Ubat klinik yg recomended by doc pn da mnum.hehe.. mnum hurix tu spruh btol sbb da stress sgt xhilang 😑. Tahu2 da hilang bila ttba bngun hubs pulak start batuk. Sy da berslin. Sy kena msa mgndung 7bulan.

Cuba sis mkn ais krin vanila mcd (sundae cone). Sy da dua kali batuk2. Lps mkn aiskrim vnila alhamdulillah 2 3 trus ok.