confius

Assalam sya ingin bertanya sekarang kndungan sya dah 35 weeks masa kndungan sya 28 weeks smpai 34 weeks sya sering sakit bhgian rusuk kanan 30 weeks kepala baby sudah di bawah tapi bila kndungan 35 weeks sakit rusuk tu terus hilang adakah sebab baby dah masuk laluan maaf brtanya sebab mnggu depan bru checkup di kk sekadar nak tnya pndapat ibu...

1 Trả lời

Sakit tu sbb baby membesar , mungkin juga sbb baby dah turun