Baru Minggu ke 4 kata Doktor

Assalam , sy ttc 4 tahun .. Alhamdulillah baru² ni upt double line . Sy buat test banyak kali siang dan malam masih double line .. Bila scan dr ckp belum nampak kantung, dtg semula selepas 3mgu .. adakah normal mcm tu.. sy jd susah hati nak happy sgt pun xberani... kalau cakap tal berharap tu tipulah. . 4 tahun sy menanti .##bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

Normal je tak nampak kantung di awal kehamilan. Nanti repeat scan