Baby 2021

Assalam, sy pregnant nk msuk 8 weeks. Tau berita ni last 3 weeks, bulan puasa. TTC 3 months, mula2 asyik fkir bile rezeki nk smpai wlaupun bru 3 months tp rmai kwn2 yg bunting pelamin. Then for last month before tau pregnant, sy dh xfkir lgsung dan anggap Allah akn bg bile kite bersedia, Dia lebih tahu bile kite bersedia. Lps tu sy saje utk test OPK pde hri lewat period ke-3, sbb bulan sblum nye sy lewat hmpir 2 minggu tp endup period jgk. Kemudian terkejut tgok result +ve, trus capai pregnancy test and alhamdulilah baby 2021. Sy doa kan smue yg TTC dikurniakan zuriat secepatnya, berusaha dan berdoa sesungguhNya Dia lebih maha mengetahui akan rezeki kita. ?

2 Các câu trả lời

saya ttc 8 bulan, excited dapat tahu dah 7 minggu tapi apakan daya Allah nak uji, gugur masa 7 minggu. sedih tapi redha.

alhamdulillah ..tahniah