Period lewat ada pendarahan sikit

Hi semua,sy nk mnta pendapat..sy lewat period dah 11 hari.Sy pernah buat upt test pada hari 3 lewat tp ve-. Lepastu sy dah xbuat lagi,padq hari ke 5 sy ada buat perjlanan jauh dan jalan msa tu memang beralun dr kg nk ke ofis.Smpai ke ofis perut sakit sgt & darah kluar sedikit..klu % di pad tu rasa mcm 50% la pad tu itupn mcm darah kering..warna gelap.Lepastu sy fikir period kot,tp lepastu smpai skrg dah hari 11 xde darah lgi. Sy xbuat test lagi,pndapat ibu2 sy ada chance utk preggy ke..sy ttc 3 tahun,pernah kguguran tahun 2021 🥹..doakan sy ada rezeki ye semua 🥹🤲🏻

1 Trả lời

better puan g chck atleast takde rs ragu2 dan tertanya2.. mg dpmudahkan segalanya aamiin